L'EXEMPLE DELS POLÍTICS

martes, 13 de marzo de 2007

LA VANGUARDIA
El lector opina - 13/03/2007

J. F. ESTORACH I CARLES
L´Aldea

Aquesta carta té com a motiu principal l´espectacle que vam veure al Senat, on un grup de representants del poble no deixava parlar el president del Govern, proferint sorolls i crits més adients en persones sense educació que en senadors d´un Estat europeu modern.

Sóc mestre des de fa 29 anys i des del meu lloc de treball sovint ens hem qüestionat la capacitat d´algunes persones per dissenyar la política educativa del país i la conveniència de carregar l´escola d´obligacions de l´entorn familiar i social. I sempre hem arribat a la mateixa conclusió: els despatxos estan plens de gent que no coneix els problemes dels ciutadans.

Però allò que més m´ha indignat és veure com aquells que han de conduir i donar exemple de democràcia es comporten com uns brètols. Amb quina autoritat moral ens envien directrius a principi de curs que tinguin el "donar opinions raonades" o "respectar les idees de l´altre" com a eix fonamental d´educació en la convivència si ells no ho practiquen? Si només van a destruir l´opositor. Que tinguin més decència, que es guanyin el sou que els paguem els contribuents i que donin un bon exemple. I si són incapaços de respectar-se, que pleguin i que s´apuntin a classes d´urbanitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

MENSAJE DE PUMJ


TU ERES UNA PIEZA IMPORTANTE EN ESTE MUNDO,TU GRANITO DE ARENA ES IMPRESCINDIBLE. PARTICIPA, CORRE LA VOZ, ENVIA, EXPLICA, APORTA TODO LO QUE CONSIDERES OPORTUNO. CUANTA MAS PERSONAS NOS IMPLIQUEMOS MAS AVANZAREMOS HACIA UN MUNDO JUSTO. GRACIAS Y UN ABRAZO.

Google+ Followers