AMAPEI: SI PER UN DIA...

martes, 2 de junio de 2009

AMAPEI: Associació de Músics i Animadors Professionals d' Espectacles Infantils.L’Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils (AMAPEI), canta els drets dels infants en un nou CD que porta per títol “Si per un dia...”.
Es un treball excel•lent i un cant alegre que ens recorda la importancia i el deure, d’educar la canalla amb humor i sobretot valors, però també la responsabilitat i l’obligació que tenim, tots plegats, de defensar els seus drets.

En aquest doble CD podem escoltar vint-i-dues cançons interpretades, especialment per aquest projecte, per una vintena d'animadors o grups, però amb la participació de més de 250 persones.

Una gent que, com diu Carles Capdevila en el text de presentació de la caràtula, té clar quin és el seu deure amb el país:

“FER D’ALTAVEU DELS MENUTS, CIUTADANS ALS QUALS CONEIXEN PROU BÉ I SABEN COM DESPERTAR, ENTRETENIR I ANIMAR AMB LA MEDICINA QUE ESPANTA TOTS ELS MALS: CANTAR”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

MENSAJE DE PUMJ


TU ERES UNA PIEZA IMPORTANTE EN ESTE MUNDO,TU GRANITO DE ARENA ES IMPRESCINDIBLE. PARTICIPA, CORRE LA VOZ, ENVIA, EXPLICA, APORTA TODO LO QUE CONSIDERES OPORTUNO. CUANTA MAS PERSONAS NOS IMPLIQUEMOS MAS AVANZAREMOS HACIA UN MUNDO JUSTO. GRACIAS Y UN ABRAZO.

Google+ Followers